Informatie

Waar worden de producten gemaakt?

Alle Air producten worden uitsluitend in Europa gemaakt in een fabriek in Roemenië. Alle materialen die gebruikt worden op de Air producten in elkaar te zetten komen uitsluitend uit Europa. Zo kan er met trots gezegd worden producten van Airgym 100% gefabriceerd woorden binnen de EU.

Materialen & Veiligheid

De gebruikte materialen zijn zeer zorgvuldig uitgezocht. Zo levert HEYTex de Double Wall Fabric, hetgeen waar je op springt en voldoen de materialen aan het keurmerk: Reach Compliance (Registration, Evalutation and Authorization of Chemicals). Air producten zijn in niet gemerkt als speelgoed, mochten dat in de toekomst wel het geval worden voldoen alle producten al aan deze norm.

Garantie

Naast de standaard garantie van 2 jaar en de overtuiging dat wij een kwalitatief goed product leveren worden op Airtracks vanaf 6 meter 5 jaar garantie gegeven.

Afmeting

Op de website staan de minimale afmetingen vermeld van een producttype en de meest verkochte afmeting. Zo kunt u makkelijk snel de standaard mogelijkheden per product zien.

Op maat gemaakt

Door het hebben van een eigen fabriek is geen enkele order of wens te gek, het principe van u vraagt wij draaien is daarbij op ons lijf geschreven.
Alles aan een standaard product kan worden aangepast, hierbij kunt u denken aan:
– Afmeting
– Velcro (klittenband)
– D-ringen
– Kleuren van de materialen
– Reclame erop

Voor wie zijn Air producten geschikt?

Air producten worden nu veel gebruikt in de turnwereld en ander gymnastische sporten echter beweegt het steeds meer naar onder andere Freerunnen, Parkour, Tumbling en Tricking.

De klanten kring bestaat veel al uit:
– Verenigingen
– Stichtingen
– Bedrijven
– Particulieren

Kan ik de producten ook thuis gebruiken?

Jazeker! Er zijn ook kleinere modules te bestellen welke prima in de woonmaker, zolder of tuin neer gelegd kunnen worden om er ook thuis veel plezier van te hebben.

Ik wil de producten graag een keer proberen

Voor bedrijven, verenigingen en stichtingen kan kosteloos een afspraak gemaakt worden om op uw locatie producten te demonstreren en uit te proberen door uw leden. Heeft u geen locatie maar wilt u wel een keer komen proberen, dan kunt u ook op onze locatie langskomen.

Voor particulieren is het alleen mogelijk om bij georganiseerde open dagen producten te testen.

Waar kan ik prijzen vinden?

Onze ervaring is dat de meeste klanten voor maatwerk kiezen. Zo kiezen gebruikers in een ingerichte turnhal vaak voor Velcro omdat materialen zo makkelijk op de vloer en matten vast klit. De klanten die in een gymzaal lesgeven willen geen Velcro om schuiven van meterialen te voorkomen.

Graag maken wij voor u een passende offerte, de informatie die wij daarvoor nodig hebben kunt u hier vinden: https://airtrick.nl/offerte/

Waar kan ik een product bestellen of kopen?

AirTrick is uitsluitend vertegenwoordiger van de producten dat betekend dat AirTrick alleen de promotie van de producten verzorgd.

Eurogym BVBA is de dealer in de Benelux. Zij verzorgen het verkooptraject, leveringstraject en de garantie.

Kan ik ook direct bij Eurogym BVBA bestellen?

Als u voor 01-02-2018 afspraken heeft gemaakt blijft Eurogym BVBA uw vaste aanspreekpunt. Neemt u na 01-02-2018 contact op met Eurogym BVBA zult u doorverwezen worden naar de vertegenwoordiger in Nederland.