Air Block Set PRO Air Block Set PRO
Air Block Set PRO Air Block Set PRO
Air Block Set PRO
Air Block Set bestaat uit 3 Air Blocks en is een multifunctioneel product wat makkelijk en divers is in gebruik. zo kun je het Air Block onder andere gebruiken als springkast, verhoogd vlak en schuin
€ 1.930,00
Prijs per stuk exclusief btw
Aantal: 
Bestellen
 
Air Block Set bestaat uit 3 Air Blocks en is een multifunctioneel product die je op de Air Track of aan elkaar kunt vast maken door middel van Velcro. Door meerder Air Blocks te gebruiken kun je hindernissen maken, maar de Air Blocks ook methodisch inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende situaties van de Air Block maken:
- Springkast
- Verhoogd vlak
- Hoog-laag vlak
- Schuinvlak

Met de Air Block kun je die ideale situatie maken voor het aanleren van: rollen, salto's, overslagen, radslaggen, arabieren maar is ook je kunt er ook erg goed mee freerunnen.

Prijzen zijn inclusief
- Air Block
- Opberghoes

Prijzen zijn exclusief
- BTW
- Blowers
- Verzendkosten

Extra's
- Bestellingen boven € 2.500 exclusief btw zijn verzendkosten gratis

Let op
De Air Block is alleen met te gebruiken als de Airtrack voorzien is van velcro aan de lange kant. Anders moet er nog een extra zeiltje bij zodat de Air Block met spanbanden vast gezet kan worden.

Modificaties
Staat uw afmeting er niet bij of wilt u modificaties aan uw Airtrack aanbrengen dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij kunnen de volgende modificaties aanbrengen:
- Elke gewenste afmeting maken
- Uw logo op de Airtrack drukken
- Velcro (klittenband) plaatsen
- D-ringen plaatsen
- Extra lijnen aanbrengen
- Kleuren van de Airtrack wijzigen