Airblock online kopen

Bent u op zoek naar een airblock waarmee u uw freerunner parkour mee uit kan breiden of bent u op zoek naar een airblock om toe te voegen aan uw turnproducten? Bij AirTrick bieden wij u een ruim aanbod in verschillende soorten en maten airblocks. In ons brede assortiment heeft u een ruime keuze. Zit uw gewenste afmeting er niet tussen? Of bent u op zoek naar een andere kleur? Dit is geen enkel probleem! Wij bespreken graag met u uw wensen. Wij zijn in staat om verschillende afmetingen en kleuren te bestellen bij onze leverancier uit Europa. Wilt u meer weten over onze producten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze prachtige, multifunctionele AirTrick producten.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Air Block PRO

Air Block is een multifunctioneel product wat makkelijk en divers is in gebruik, zo kun je het Air Block onder andere gebruiken als...

630,00

visibility

Air Block Set PRO

Air Block Set bestaat uit 3 Air Blocks en is een multifunctioneel product wat makkelijk en divers is in gebruik. zo kun je het Air Block...

1.845,00

Airblock van AirTrick

De airblocks van AirTrick worden gemaakt in Europa. Door onze korte lijnen met onze leveranciers kunnen wij binnen een korte tijd uw gewenste airblock bestellen en bij u afleveren. Een airblock van Airtrick is gemakkelijk in gebruik. Doordat u de airblock vult met lucht kunt u zelf de hardheid reguleren. Wilt u de airblock gebruiken om toe te voegen aan uw freerunner parkour of aan uw turnmat? Of bent u op zoek naar een airblock om op te staan, zodat u goed uw leerlingen kunt ondersteunen bij salto's en sprongen? Doordat de airblock gevuld wordt met lucht kunt u gemakkelijk de producten verplaatsen. Hierdoor is de airblock een ideaal trainingsmiddel in de turnzaal of bij u thuis. U kunt door middel van de klittenband de airblock vastzetten aan onze andere AirTrick producten. Zo kunt u een lange turnbaan maken of een freerunner parkour. U kunt onze airblock onder andere gebruiken als springkast.

Zorgvuldig getest

AirTrick biedt u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan. Al onze producten worden in Europa gemaakt en voorzien van een echt keurmerk. Onze producten worden in de fabriek zorgvuldig gefabriceerd en getest. Wij bieden u het grootste aanbod aan in airtracks.  Heeft u interesse in onze airblock, maar wilt u eerst ervaren of het iets voor uzelf of voor uw vereniging is? Wij kunnen ons dat goed voorstellen. U kunt bij ons eenvoudig een demo aanvragen. Heeft u vragen over onze AirTrack producten of wilt u een demo aanvragen voor een airblock, airtrack of airbeam? U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze producten.