Air floor nodig?

Bent u op zoek naar een air floor voor bij u thuis of voor in de turnzaal? Zoekt u een air floor voor een sportevenement? Bij AirTrick vertellen wij u graag meer over de vele mogelijkheden van een air floor. U kunt bij ons een air floor huren voor een dag of voor een week, maar u kunt ook een air floor bij ons kopen. U kunt gemakkelijk online uw bestelling bij ons plaatsen. Heeft u speciale wensen, kleuren of afmeting? Dit is geen enkel probleem! Wij bespreken graag met u uw wensen en zoeken samen naar een passende oplossing. De mogelijkheden voor het op maat maken van een air floor zijn eindeloos bij AirTrick! Bent u benieuwd wat onze producten voor uw evenement of sportdag kunnen betekenen? Neemt u dan snel een kijkje op onze website en zie hoe gemakkelijk u onze producten aan elkaar kunt bevestigingen, zodat u een groot parkour kunt maken. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Air Floor Basic

De Airfloor is een alternatief voor een turnvloer doordat hij in hardheid in te stellen is kun je qua vering in de buurt komen van de...

6.695,00

visibility

Air Floor PRO

De Airfloor is een alternatief voor een turnvloer doordat hij in hardheid in te stellen is kun je qua vering in de buurt komen van de...

21.425,00

Air floor voor thuis gebruik

De air floor van AirTrick kunt u ook heel gemakkelijk thuis gebruiken. Onze air floors zijn compact op te bergen en binnen no time heeft u onze producten opgeblazen. De air floor van AirTrick vult u gemakkelijk met lucht. Doordat de air floor gevuld wordt met lucht is deze gemakkelijk te verplaatsen. U kunt onze Airtrack producten gemakkelijk aan elkaar koppelen zodat u een groot parkour kunt maken waarop u genoeg ruimte heeft om te oefenen. Door de luchtdruk kunt u gemakkelijk de hardheid van uw air floor reguleren. U kunt uw turnoefeningen, breakdance-oefeningen en freerunner skills goed op uitvoeren. U kunt de air floor met een paar klikken op de knop bij AirTrick online bestellen. Ook voor bij u thuis of op de turnvereniging is onze air floor zeer geschikt. 

Air floor online bestellen

Via onze website kunt u gemakkelijk uw gewenste air floor bij ons bestellen. In onze uitgebreide webwinkel vindt u een duidelijk overzicht van onze prachtige producten. U krijgt maar liefst 4 jaar garantie op onze producten. Vindt u het prettig om eerst een demo te krijgen van uw gewenste product? Dit is geen enkel probleem! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen graag met u een demo in! U kunt naast het online kopen van onze Airtrack producten ook onze producten huren. Zo kunt u een air floor, airbeam of airtrack gemakkelijk huren via onze website. U kunt onze producten voor een dag huren, maar ook voor een week. Wij bieden u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan!