Air floor nodig?

Bent u op zoek naar een air floor¬†voor bij u thuis of voor in de turnzaal van uw vereniging? Een air floor kan gebruikt worden bij sportevenementen, feesten en partijen of als u de turnoefeningen thuis wilt uitvoeren. Wij hebben in ons assortiment een ruim aanbod als het gaat om air floors. Air floor is een onderdeel dat gekoppeld kan worden aan andere onderdelen van Airtrick. Zo kunt u een grote baan cre√ęren¬†voor bijvoorbeeld het onderdeel parkour. Het is bij ons mogelijk om de air floor voor een dag of voor een hele week te huren. Wilt u hem in eigen bezit hebben? Wij leveren vanuit onze eigen fabriek air floors op maat voor u! Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen over een air floor en kijken samen met u naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bent u benieuwd wat wij naast air floors in ons assortiment hebben? Bekijk snel ons aanbod op de website. U kunt ook zien hoe de onderdelen gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn door middel van klittenband randen.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Air Floor

De Airfloor is een alternatief voor een turnvloer doordat hij in hardheid in te stellen is kun je qua vering in de buurt komen van de...

6.990,00

visibility

Air Floor PRO

De Airfloor is een alternatief voor een turnvloer doordat hij in hardheid in te stellen is kun je qua vering in de buurt komen van de...

20.425,00

Air floor voor thuisgebruik

Wij leveren professionele air floor voor thuis gebruik. Zo kunt u thuis altijd gebruikmaken van goede kwaliteit producten. U heeft het gevoel alsof u in een grote sporthal staat, waar alle onderdelen aanwezig zijn. Onze air floors zijn compact op te bergen en via onze instructies gemakkelijk op te zetten. Alle onderdelen worden opgeblazen door middel van lucht. Zo kunt u na het gebruik van de air floor hem gemakkelijk opruimen. Lucht is niet zwaar en daardoor zijn de onderdelen van Airtrick makkelijk te verschuiven.  Ligt het parkour net niet helemaal zoals gewenst? Geen probleem! U kunt de onderdelen verwisselen en hierdoor brengt u variatie aan het parkour. Wilt u graag een air floor voor thuis aanschaffen of voor een turnvereniging? Het kan bij ons allemaal. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Air floor online bestellen

Onze air floors zijn online te bestellen via onze webshop. Hier kunt u alle wensen doorgeven en nemen wij contact met u op. Samen maken wij uw air floor op maat! In ons uitgebreide assortiment vindt u alle onderdelen die wij leveren. Staat het juiste product niet in ons assortiment? Neem dan snel contact met ons op en wij kijken of wij het gewenste product op maat kunnen maken voor u. Bij het aanschaffen van een onderdeel van Airtrick krijgt u minimaal 4 jaar garantie! Op zoek naar een air floor? Bij Airtrick bent u aan het juiste adres.