Airbeam online kopen

Is uw turnvereniging toe aan een (nieuwe) airbeam? Of wilt u juist een airbeam voor thuis om daar uw turnkwaliteiten te verbeteren? Stop met zoeken! U bent bij AirTrick aan het juiste adres voor een airbeam. Al onze airbeams staan mooi gepresenteerd en goed toegelicht in onze online webshop. Voor zowel verenigingen als particulieren is ons assortiment ruim opgezet met diverse maten en soorten airbeams. Wilt u een airbeam huren? Ook dat is mogelijk bij AirTrick. Op deze manier wordt uw open dag, evenement of een sportdag nóg leuker! Voor het huren van airbeam verwijzen wij u graag naar onze website. Twijfelt u tussen kopen of huren? Neem in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Air Beam PRO

De Air Beam is een leuk product om de zojuist geleerde skills op de grond eerst op de Air Beam te proberen voordat je ze op de balk gaat...

324,00

Airbeam online kopen

Wat is een Airbeam? Een Airbeam is een opblaasbare balk die de kernmerken heeft van een turnbalk. Doordat het opblaasbaar is, is het makkelijk te verplaatsen en kunt u het op meerdere locaties gebruiken. Op deze manier is de airbeam zowel bij de turnvereniging als thuis te gebruiken. Het voordeel dat het thuis te gebruiken is, is dat u de oefeningen in uw eigen tijd kunt doen. Ook is het mogelijk om met de airbeam uw trainingsoefeningen aan te passen of uit te breiden. Met een druk op de knop is de hardheid van de airbeam te regelen. Bent u enthousiast over de airbeam en wilt u het gebruik hiervan uitbreiden? Op onze website staan verschillende producten die u kunt koppelen aan de airbeam! Het bestellen van uw airbeam is heel eenvoudig in onze webshop. In deze webshop heeft u met een paar klikken uw product in de winkelmand geplaatst. Het is mogelijk om de betaling via iDEAL te doen.

Airbeam van Airtrick

Bent u nieuwsgierig (geworden) naar onze producten? AirTrick is het adres voor professionele turn- en freerunner materialen! Daarnaast is AirTrick dé vertegenwoordiger van Airgym AirTricks in Nederland. Het is mogelijk om onze producten zowel te kopen als te huren. Meer informatie hierover is te vinden op onze website. In de webshop die hieraan gekoppeld is vindt u een overzicht van al onze producten. Met bijvoorbeeld ons unieke freerunner parkour kunt u een fantastische invulling geven aan een sportdag. Naast dit product hebben wij nog andere verschillende opblaasbare producten van AirTrick. Al onze producten zijn uitgebreid getest, waardoor elk product is voorzien van een keurmerk. Bij een bestelling ontvangt u van ons een certificaat waarop het keurmerk wordt getoond dat uw product volgens de juiste richtlijnen is gemaakt.