Airbeam online kopen

Bent u op zoek naar een airbeam? Bent u lid van een turnvereniging of bent u op zoek naar een airbeam voor thuis? U bent bij AirTrick aan het juiste adres! In onze online webwinkel vindt u een ruime keuze in verschillende soorten en maten airbeams. Wij merken dat er veel klanten een airbeam kopen voor thuisgebruik. U kunt dan thuis in de tuin goed oefenen om uw turnskills nog beter te ontwikkelen! Bent u op zoek naar een airbeam voor een open dag, evenement of sportdag? Ook dit is mogelijk bij AirTrick. U kunt de airbeam's bij ons huren én kopen. De keuze is helemaal aan u. Voor het huren van een airbeam verwijzen wij u graag naar onze website. Neemt u een kijkje en laat u verrassen door de vele producten die wij u aanbieden. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Air Beam PRO

De Air Beam is een leuk product om de zojuist geleerde skills op de grond eerst op de Air Beam te proberen voordat je ze op de balk gaat...

310,00

Airbeam online kopen

Via onze webwinkel kunt u heel gemakkelijk uw gewenste airbeam bestellen. Een airbeam is een opblaasbare balk die de kernmerken heeft van een turnbalk. Met één druk op de knop kunt u de hardheid van uw airbeam regelen. Zo kunt u iedere keer uw trainingssessie aanpassen. Door een airbeam te gebruiken bij u thuis kunt u gemakkelijk in uw eigen tijd uw balans oefenen. De airbeam van AirTrick is namelijk een goed alternatief voor de oefenbalk op uw turnvereniging. Op onze website vindt u verschillende producten die u kunt koppelen aan uw airbeam. U heeft met een paar klikken uw gewenste airbeam product in uw winkelmand geplaatst. U kunt veilig via iDEAL bij ons betalen. Wij bieden u verschillende airbeams aan tegen schappelijke prijzen. De airbeam's van AirTrick kunt u zowel thuis als op uw turnvereniging gebruiken. 

Airbeam van Airtrick

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Op onze website bieden wij u in een ruim overzicht al onze producten aan. U kunt onze producten kopen én huren. U bent bij AirTrick op het juiste adres voor het kopen én huren van professionele turn en freerunner materialen. Airtrick is dé vertegenwoordiger van Airgym AirTricks in Nederland. U kunt al onze producten aan elkaar koppelen. Zo kunt u een uniek freerunner parkour maken of een sportdag compleet invullen met verschillende opblaasbare producten van AirTrick. Al onze materialen zijn zorgvuldig getest en geselecteerd voor onze klanten. Onze producten zijn voorzien van een keurmerk. Bij uw bestelling ontvangt u een certificaat waarop wordt aangetoond dat het product volgens de juiste richtlijnen is gemaakt en gecontroleerd.