Air-Floor
De Airgym Airfloors zijn grote vierkante of rechthoekig gevormd speciaal ontworpen voor turnwedstrijden, shows en evenementen. Door het grote springoppervlak kun je met grote groepen aan de slag en zijn er veel trainings mogelijkheden voor jong tot oud, beginner tot professional.

De Traditionele Airfloors worden geleverd in de maat van 12,6 meter x 12,6 meter en 14 meter x 14 meter. De hoogte kan varieren in 20 en 33 centimeter. Een kleinere populaire maat is 8 meter x 5,6 meter.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Air Floor

De Airfloor is een alternatief voor een turnvloer doordat hij in hardheid in te stellen is kun je qua vering in de buurt komen van de...

6.990,00

visibility

Air Floor PRO

De Airfloor is een alternatief voor een turnvloer doordat hij in hardheid in te stellen is kun je qua vering in de buurt komen van de...

20.425,00

Airfloor nodig?

Bent u op zoek naar een airfloor voor bij u thuis? Onze airfloors zijn gemakkelijk op te blazen en gemakkelijk op te bergen. U bent bij AirTrick aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele airfloor. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid overzicht van onze producten. Een airfloor is een grote vierkante of rechthoekige mat die speciaal is ontworpen voor evenementen, shows en turnwedstrijden. Met behulp van de airfloor kunt u thuis ook veilig trainen. Wij bieden u verschillende airfloors aan. Zo kunt u op onze website uw gewenste maat airfloor selecteren. Zit uw gewenste maat er toch niet tussen? Dat is geen enkel probleem! U kunt bij ons uw maten opgeven. Wij zorgen ervoor dat u een airfloor op maat krijgt. 

Airfloor van AirTrick 

Een airfloor van AirTrick biedt u verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij u een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan van al onze AirGym producten. Alle producten van AirGym worden zorgvuldig getest en daarna streng geselecteerd. Wij leveren bij uw bestelde product een certificaat waarop u kunt zien dat uw bestelde product aan de Europese richtlijnen voldoet. AirTrick zit gevestigd in Drunen. Wij bieden u een ruim aanbod in verschillende soorten producten. U vindt bij ons een ruime keuze in air sets, air floors en airtracks. Indien gewenst kunt u al onze producten samenvoegen zodat u een spectaculair parcours kan maken. AirTrick biedt u 4 jaar garantie op alle producten als airfloor.

Voordelen van AirGym

Door gebruik te maken van het merk AirGym bent u verzekerd van goede producten. Onze matten en sets worden gemaakt door middel van een uniek geweven DWF. Alle producten van AirGym worden in Europa gemaakt van premium materialen. Wilt u graag uw logo op uw airfloor laten bedrukken? Dit is ook mogelijk bij AirTrick. Zo kunt u uw producten laten personaliseren. Koopt u een product uit onze AirGym Pro collectie dan krijgt u 5 jaar garantie. Het is ook mogelijk dat u uw gewenste airfloor, air set of airtrack bij ons huurt. Kijkt u op onze website voor onze verhuur mogelijkheden.  Heeft u vragen over de producten van AirGym of wilt u meer weten over het huren van onze prachtige parcours banen? Neemt u een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken. Het is ook mogelijk dat u uw vragen via ons online contactformulier stelt. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.