Maatwerk
Bij AirTrick zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. U heeft een idee, wij maken het!

Door de jarenlange ervaring van het maken van airtracks is het idee ontstaan om andere figuren te maken dan de traditionele airtracks. Zo is onder andere de Air Triangle, Air Pit en de Air Tunnel ontstaan. 

Wat is maatwerk?
Maatwerk is het leveren van modificaties naar wens van de klant. Met maatwerk producten maken wij onderscheid in 2 catogorieen, dat zijn de kleine modificaties en complete custum made projecten. Een van de meest voorkomende kleine modificaties is het aanbrengen van klittenband zodat je de airtrack multifunctioneel kunt maken en het aanbrengen van logo's van de klant of haar sponsor. Modificaties die altijd mogelijk zijn:
- Wijzigen van afmetingen van de air producten
- Logo's van de klant/sponsor toevoegen
- Velcro (klittenband) plaatsen
- D-ringen plaatsen
- Type handvaten wijzigen
Het is ook mogelijk om de airtrack in andere kleuren te maken, helaas zijn niet alle kleuren mogelijk.

Custum Made
projecten zijn ook mogelijk. Heeft u een idee dan horen wij dat graag zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken. U denkt dat u een gek idee heeft wat onmogelijk is? Wij zijn nieuwsgierig en denken graag mee om het project te realiseren!

 
Project Cross Jumps in Breda
De klant heeft onze producten getest en bij ons de vraag neer gelegd, kunnen jullie een freerun parkour maken? In overleg met de klant hebben we een freerun parkour gerealiseerd uitsluitend bestaand uit airtracks. Het resultaat kun je in onderstaande video zien of zelf gaan testen bij Cross Jumps (Gymnastics) in Breda. 
 
 
Airtrack Boaz van Boggelen
Boaz is ook bij ons terecht gekomen met de vraag of wij een airtrack konden maken voor onderandere bedoeld in zijn achtertuin. De mnaten die op de website stonden pasten niet in zijn achtertuin, daarom hebben wij in overleg met Boaz zijn airtrack 9 meter lang gemaakt, 4,2 meter breed en 33 centimeter hoog.